Donderdag 6 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
LG V40 ThinQ

LG toont V40 ThinQ-telefoon met vijf camera's

LG heeft meer informatie bekendgemaakt over de V40 ThinQ, het toestel met vijf camera's dat de V30 van 2017 opvolgt.
Door NU.nl

De LG V40 ThinQ krijgt drie camera's op de achterkant en twee op de voorkant, maakt de Zuid-Koreaanse telefoonfabrikant donderdag bekend op zijn website. De officiële presentatie van het toestel is op 3 oktober.

De cameralenzen zijn op afbeeldingen te zien. De drie lenzen zijn naast elkaar geplaatst op de achterkant van het toestel. Het is niet bekend wat de specificaties van de verschillende lenzen zijn. Waarschijnlijk gaat het om een standaardlens, een groothoeklens en een niet nader bepaalde lens. 

Onder de camera's is een vingerafdrukscanner aanwezig. LG heeft gezegd dat het toestel een beeldscherm van 6,4 inch krijgt. Het ontwerp zou lijken op dat van de V30, maar bevat een dunnere rand.

De doorgaans betrouwbare smartphonelekker Evan Blass toonde donderdag ook een afbeelding van de voorkant van het toestel. Daarop is te zien dat de telefoon in het scherm een inkeping krijgt. Daarin zijn twee camera's verwerkt.

Deze inhoud kan helaas niet worden getoondWij hebben geen toestemming voor de benodigde cookies. Aanvaard de cookies om deze inhoud te bekijken.

Lees meer over:

MobielLG

Aanbevolen artikelen