In de podcast De week van NUtech bespreekt de techredactie van NU.nl het belangrijkste technieuws van de week. Met deze week de ophef bij Facebook en een gigantische wachtwoordendatabase.

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (17 MB).

Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hier hoe dat precies werkt en bekijk de lijst met beste podcasts van het internet.

Beluister de podcast:

Facebook

De afgelopen week kwam Facebook meermaals onder vuur te liggen, omdat data van gebruikers werd verzameld en misbruikt. Bij vergelijkbare voorvallen stapte de CEO bij bedrijven vaak ook, maar Mark Zuckerberg lijkt dit niet van plan. Waarom blijft de Facebook-baas bij het bedrijf plakken?

Gelekte wachtwoorden

Een speciale zoekmachine toont miljoenen gelekte wachtwoorden van Nederlanders. Waar komen die wachtwoorden vandaan? En hoe kun je jezelf wapenen tegen wachtwoorddiefstal?

Alle voorgaande afleveringen van De week van NUtech zijn hier te vinden. Heeft u nog geen podcast-app? Bekijk dan onze lijst met de vijf beste podcast-apps voor iOS en Android.