In de podcast De week van NUtech bespreekt de techredactie van NU.nl het belangrijkste technieuws van de afgelopen week. Deze week bespreken we de toch wat tegenvallende IFA-beurs, en het nieuwe verdienmodel voor chatdienst WhatsApp.

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (6,7 MB) of luister hieronder via Soundcloud.

Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hier hoe dat precies werkt en bekijk de lijst met beste podcasts van het internet.

Beluister de podcast:

WhatsApp

WhatsApp lijkt dan toch eindelijk bedrijven in de chatapp te omarmen. Bij een test krijgen bedrijven een vinkje, zodat ze officieel met klanten mogen praten. Heeft de dienst daarmee eindelijk een manier om geld met WhatsApp te verdienen, nu ze geen data met Facebook mogen delen?

IFA

De techbeurs IFA had dit jaar geen echt grote aankondigingen, maar er werden wel veel VR-brillen voor Windows getoond. Gaat Microsoft de strijd tegen Oculus en HTC winnen?

Alle voorgaande afleveringen van De week van NUtech zijn hier te vinden. Heeft u nog geen podcast-app? Bekijk dan onze lijst met de vijf beste podcast-apps voor iOS en Android.