In de podcast De week van NUtech bespreekt de techredactie van NU.nl het belangrijkste technieuws van de afgelopen week. Deze week bespreken we de aankomende concurrentiestrijd tussen techbedrijven. Want Facebook wil het opnemen tegen Marktplaats, terwijl Apple en Netflix met elkaar de strijd aangaan.

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (8,8 MB) of luister hieronder via Soundcloud.

Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hier hoe dat precies werkt en bekijk de lijst met beste podcasts van het internet.

Beluister de podcast:

Apple en Netflix

Apple zou 1 miljard dollar willen investeren in eigen tv-series en films. Daarmee lijkt de techgigant de eerste stap te maken om met de originele content van Netflix te concurreren. Maar is dat bedrag genoeg en is Apple niet eigenlijk te laat op de tv-markt?

Facebook en Marktplaats

Een nieuwe functie in Facebook lijkt verdacht veel op de website Marktplaats. Nu is Marktplaats nog de grootste Nederlandse site, maar kan Facebook daar verandering in brengen?

Alle voorgaande afleveringen van De week van NUtech zijn hier te vinden. Heeft u nog geen podcast-app? Bekijk dan onze lijst met de vijf beste podcast-apps voor iOS en Android.