Podcast: De hoogte- en dieptepunten van gamebeurs E3

In de podcast De week van NUtech bespreekt de techredactie van NU.nl het belangrijkste technieuws van de afgelopen week. Deze week hebben we het over de gamebeurs E3, waar traditioneel de belangrijkste nieuwe games voor het komende jaar worden getoond.

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (9 MB) of luister hieronder via Soundcloud.

Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hier hoe dat precies werkt en bekijk de lijst met beste podcasts van het internet.

Beluister de podcast:

E3

Alle grote gamebedrijven hielden hun jaarlijkse presentaties op E3, maar het was toch weer Nintendo die het meest wist op te vallen met het nieuwste deel in de Super Mario-reeks. In Super Mario Odyssey kan de loodgieter grote werelden verkennen en er letterlijk met de pet naar gooien - dat is namelijk zijn wapen.

Microsoft presenteerde zijn Xbox One X, een duurdere en krachtigere versie van zijn spelcomputer. Aartsvijand Sony toonde geen nieuwe hardware, en had sowieso een minder nieuwswaardige persconferentie.

Welke games vielen het meest op en waar moeten we het komende jaar op letten? Je hoort het in onze podcast.

Alle voorgaande afleveringen van De week van NUtech zijn hier te vinden. Heeft u nog geen podcast-app? Bekijk dan onze lijst met de vijf beste podcast-apps voor iOS en Android.

Lees meer over:
Tip de redactie