In de podcast De week van NUtech bespreekt de techredactie van NU.nl het belangrijkste technieuws van de afgelopen week. Met deze week de hoogtepunten van het Mobile World Congress in Barcelona.

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (11 MB) of luister hieronder via Soundcloud.

Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hier hoe dat precies werkt en bekijk de lijst met beste podcasts van het internet.

Beluister de podcast:

Mobile World Congress

Elk jaar worden op het Mobile World Congress in Barcelona weer grote hoeveelheden nieuwe smartphones getoond. Dit jaar presenteerden onder meer LG, Sony, BlackBerry en Alcatel hun nieuwste toestellen, al dan niet met bijzondere nieuwe functies of gimmicks. Wat heb je aan een randloos scherm, superslowmotioncamera, 4K-display en LED-behuizing?

Netflix

Netflix wil zijn videostreams zo efficiënt mogelijk maken, zonder dat er kwaliteit verloren gaat. Daarvoor wordt binnenkort een nieuwe technologie ingezet. Wij leggen uit hoe dat werkt.

Alle voorgaande afleveringen van De week van NUtech zijn hier te vinden. Heeft u nog geen podcast-app? Bekijk dan onze lijst met de vijf beste podcast-apps voor iOS en Android.