In de podcast De week van NUtech bespreekt de techredactie van NU.nl het belangrijkste technieuws van de afgelopen week. Met deze week de Nintendo Switch en een gekopieerde functie in WhatsApp.

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (19 MB) of luister hieronder via Soundcloud.

Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hier hoe dat precies werkt en bekijk de lijst met beste podcasts van het internet.

Beluister de podcast:

Vier dagen met Nintendo Switch

Nintendo brengt volgende week de Nintendo Switch uit en NU.nl mocht de gameconsole alvast testen. Gaat de Switch het bedrijf redden, of maakt Nintendo met dit hybride apparaat valse beloftes? En moet je de gameconsole nu al kopen, of is het verstandig om nog even te wachten?

Zo game je met de nieuwe Nintendo Switch
Zo game je met de nieuwe Nintendo Switch

WhatsApp Status

WhatsApp voegde deze week een nieuwe functie toe, die als twee druppels lijkt op de fotofunctie van Snapchat. Daarmee maakt moederbedrijf Facebook de beursgang van concurrent Snapchat mogelijk lastig. Hoe goed werkt dat?

Alle voorgaande afleveringen van De week van NUtech zijn hier te vinden. Heeft u nog geen podcast-app? Bekijk dan onze lijst met de vijf beste podcast-apps voor iOS en Android.