In de podcast De week van NUtech bespreekt de techredactie van NU.nl het belangrijkste technieuws van de afgelopen week. Met deze week een test met zelfrijdende Uber-taxi's in de VS en uitgelekte NSA-software.

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (8 MB) of luister hieronder via Soundcloud.

Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hier hoe dat precies werkt en bekijk de lijst met beste podcasts van het internet.

Beluister de podcast:

Uber

Taxidienst Uber kondigde deze week aan dat de eerste zelfrijdende auto's nog deze maand passagiers gaan oppikken. Auto- en technologiebedrijven noemen doorgaans 2020 als streefdatum voor de introductie van zelfrijdende auto's, dus hoe kan Uber nu al beginnen?

NSA-hack

Deze week verscheen plotseling uitgelekte NSA-malware online. De drie jaar oude software maakte misbruik van lekken in populaire netwerkapparatuur. Wie zit er achter de hack, en hoe kan het dat inlichtingendiensten zulke kwetsbaarheden jarenlang geheim houden?

Alle voorgaande afleveringen van De week van NUtech zijn hier te vinden. Heeft u nog geen podcast-app? Bekijk dan onze lijst met de vijf beste podcast-apps voor iOS en Android.