Podcast: Bijzondere game Pokémon Go verovert de wereld

In de podcast De week van NUtech bespreekt de techredactie van NU.nl het belangrijkste technieuws van de afgelopen week. Deze week bespreken we wat er eigenlijk zo bijzonder is aan Pokémon Go en hebben we het over de derde aanklacht van de Europese Commissie tegen Google.

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (13 MB) of luister hieronder via Soundcloud.

Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hier hoe dat precies werkt en bekijk de lijst met beste podcasts van het internet.

Beluister de podcast:

Pokémon Go

Al de hele week gaat het om maar één ding in de techwereld: Pokémon Go. Het spel is ongekend populair en veel in het nieuws. Maar wat maakt deze game nu eigenlijk zo bijzonder? We bespreken we unieke technische achtergrond van de app en het sociale aspect dat de game zo speciaal maakt.

Machtsmisbruik Google

De Europese Commissie liet deze week weten voor de derde maal in twee jaar tijd Google officieel aan te klagen voor machtsmisbruik. Na Google Shopping en Android denkt de commissie nu ook dat Google zijn macht heeft misbruikt op de advertentiemarkt. 

Alle voorgaande afleveringen van De week van NUtech zijn hier te vinden. Heeft u nog geen podcast-app? Bekijk dan onze lijst met de vijf beste podcast-apps voor iOS en Android.

Tip de redactie