Bioshock-serie krijgt remaster-collectie

Game-uitgever 2K Games had korte tijd een pagina online staan waarop Bioshock The Collection werd gepresenteerd. De pagina is inmiddels weer offline.

2K Games plaatste op de verwijderde pagina afbeeldingen van Bioshock the Collection, meldt Polygondat enkele afbeeldingen verzamelde.

De collectie lijkt één uitgave te worden van geremasterde versies van de games Bioshock, Bioshock 2 en Bioshock Infinite, die eerder verschenen voor de PlayStation 3 en PlayStation 4. In de games verkennen spelers een onderwaterstad, en in het laatste deel een stad in de wolken.

Screenshots Bioshock the Collection

De collectie games is nog niet officieel aangekondigd, maar de afgelopen maanden waren er meer geruchten over een opgepoetste heruitgave van de drie games. Veel oudere games zijn de afgelopen jaren met verbeterde graphics en in gebundelde vorm voor de huidige generatie spelcomputers verschenen. De collectie verschijnt naast de spelcomputers waarschijnlijk ook voor de pc.

De Bioshock-games werden tijdens hun verschijnen in 2007, 2010 en 2013 alledrie zeer positief ontvangen. Het is niet bekend wanneer 2K Games de collectie zal aankondigen, maar verwacht wordt dat dit snel gebeurt.

Lees meer over:
Tip de redactie