Er is een foto opgedoken van wat naar verluidt de achterkant van de 4,7 inch iPhone 6 is.

De foto verscheen op de Apple-website Macfixit.

Het is de eerste keer dat de daadwerkelijke achterkant van de iPhone 6 te zien is. Tot nu toe zijn er alleen foto's van de voorkant en afbeeldingen van dummy's uitgelekt die een mogelijk ontwerp van de iPhone 6 tonen. De nieuwe foto zou het daadwerkelijke uiterlijk tonen en is afkomstig uit een fabriek in China. 

Volgens recente geruchten gaat de nieuwe iPhone in juli in productie. Het zou dus nog kunnen zijn dat er kleine wijzigingen worden doorgevoerd aan het ontwerp. De foto van Macfixit laat een iPhone 6 zien die veel lijkt op de al gelekte dummy's.

Er zijn aan de boven- en onderkant plastic strips zichbaar voor het doorgeven van signalen en er is op de achterkant nu een Apple-logo te zien, dat was bij de dummy's niet het geval.

Ook de cameramodule ziet er iets anders uit dan bij de dummy's, wat bijdraagt aan de geloofwaardigheid van de foto. De groene laag over het toestel is een beschermlaag.

Naar verwachting komt de iPhone 6 in een 4,7 en 5,5 inch-versie uit. De toestellen worden rond augustus of september verwacht.

Bekijk alle gelekte foto's en details van de iPhone 6