Google Glass was donderdag voor iedereen te koop in de Verenigde Staten.

Dat meldt Android Police. Eerder deze maand was Google Glass voor één dag voor alle inwoners van de Verenigde Staten beschikbaar, en Google zet deze lijn voort. 

Google meldt dat het niet gaat om een publieke release van Glass, maar om een incidentele verlenging van de dag dat de slimme bril voor iedereen te koop was. 

In de online winkel van Google wordt nog steeds de huidige Explorer-versie van Google Glass verkocht. De slimme bril heeft ook hetzelfde prijskaartje: 1500 dollar. Het apparaat komt beschikbaar in vijf kleuren: grijs, oranje, wit, donkergrijs of blauw. 

Bij Google Glass levert de internetgigant ook een oplader en usb-kabel, oordopje, hoesje en een montuur of zonnebrilglazen. Door de publieke release wordt de Explorer-editie van Google Glass officieel een consumentenproduct.

Inmiddels is Glass alweer uitverkocht.

Release

Het blijft vooralsnog onduidelijk of Google binnenkort een nieuwe versie van Google Glass gaat uitbrengen. De verwachting is dat Google dit jaar een nieuwe en goedkopere versie van Glass op de markt gaat brengen.

OK Glass: drie maanden met Googles bril in Nederland

Tien 'mythes' over Google Glass