Vrijdag 7 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Moto G

'Motorola werkt aan extreem dunne smartphone'

Motorola zou volgende maand een extreem dunne smartphone op de markt brengen, voor een lagere prijs dan het huidige budgetmodel Moto G.
Door NU.nl/Floris Poort

Dat claimt het Braziliaanse Tecnoblog op basis van een foto waarop de specificaties van het vermeende toestel zijn te zien. De foto zou door een bron binnen een Braziliaanse telecomprovider zijn gemaakt.

In de specificaties is te zien dat het toestel met 6,2 millimeter een erg dunne behuizing heeft. De goedkope Motorola Moto G is 11,6 millimeter dik, de iets duurdere Moto X is met 10,4 millimeter niet veel dunner.

Duurdere toestellen als de iPhone 5S, Samsung Galaxy S5 en HTC One hebben diktes van respectievelijk 7,6, 8,1 en 9,4 millimeter.

Moto E

Het nieuwe budgettoestel van Motorola zou Moto E gaan heten en een 4,3 inch scherm met nog onbekende resolutie krijgen. De telefoon loopt op een 1,2 GHz dualcore processor en heeft 1 GB ram.

De batterij heeft een capaciteit van 1900 mAh en de telefoon zou een 5 megapixelcamera krijgen. Het toestel zou met Kitkat de nieuwste versie van Android draaien.

Motorola zou de Moto E voor een prijs van rond de 190 euro op de markt willen brengen. Dat is een lagere prijs dan de Moto G bij introductie.


Lees meer over:

MotorolaMoto E

Aanbevolen artikelen