De nieuwe en nog onaangekondigde Assassin's Creed-game speelt zich af in het achttiende-eeuwse Parijs. 

Dat meldt Kotaku op basis van enkele gelekte screenshots. Volgens ingewijde bronnen is er ook een tweede Assassin's Creed-game in de maak.

Op de gelekte screenshots zijn verschillende bekende plekken uit Parijs te zien, zoals de rivier de Seine en de Notre Dame-kathedraal. Volgens Kotaku komt de nieuwe Assassin's Creed naar de PlayStation 4, Xbox One en mogelijk PC.

Momenteel draagt de game de codenaam Unity en krijgt het naar verluidt een hoofdpersoon met de naam Arno. De game moet dit najaar verschijnen.

Tweede game

Ook is er een tweede Assasin's Creed-game in de maak voor PlayStation 3, Xbox 360 en wederom mogelijk PC, dit project draagt de codenaam Comet. Over een Wii U-versie wordt niet gesproken.

Vorig jaar verschenen ook meerdere Assassin's Creed-games. Assassin's Creed: Black Flag verscheen voor alle spelcomputers en pc, terwijl op iPad en mobiele telefoons spelers aan de slag konden gaan met Assassin's Creed: Pirates. Ook verscheen Assassin's Creed: Liberation HD voor PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

Bekijk de screenshots