Donderdag 29 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Onderwater filmen en fotograferen

Details Sony Xperia Z2 lekken uit

Mogelijke specificaties van de opvolger van de Sony Xperia Z1 wijzen op een 5,2 inch full hd-scherm en 20,7 megapixelcamera.
Door NU.nl/Floris Poort

De site Xperia Blog heeft screenshots met specificaties van een toestel met de codenaam D6503, volgens de site de Xperia Z2.

Op de screenshots is te zien dat het scherm een formaat van 4,86 inch met een resolutie van 1776 x 1080 pixels heeft, al zijn daarbij de softwareknoppen onderaan het scherm niet meegerekend. Worden die wel meegeteld komt het scherm uit op een formaat van 5,2 inch. De Xperia Z1 heeft een 5 inch scherm.

De Xperia Z2 krijgt volgens Xperia Blog een 2,3 GHz quadcore processor van Qualcomm en 3 gb werkgeheugen. De camera is net als in de Xperia Z1 een exemplaar met 20,7 megapixel.

Xperia Blog meldt ook dat er enkele kleine veranderingen in de interface van de opvolger van de Xperia Z2 zitten. De screenshots die de site in handen heeft tonen echter Android 4.3, terwijl de Xperia Z2 met Android 4.2.2 Kitkat geleverd zal worden.

De mogelijke opvolger van de Xperia Z1 was al te zien op foto's die dit weekend naar buiten kwamen. Op de foto's is een toestel met dunnere schermranden dan de Z1 te zien. Het gerucht gaat dat Sony de Xperia X2 in februari toont, tijdens telecombeurs Mobile World Congress in Barcelona.


Lees meer over:

Sony

Aanbevolen artikelen