Spelers kunnen in het eerste kwartaal van 2014 aan de slag met een vroege pc-versie van Carmageddon: Reincarnation, het nieuwste deel in de raceserie.

Eurogamer meldt dat de vroege versie begin 2014 beschikbaar komt voor pc's via Steam Early Access. Dit is een manier van Valve's downloadplatform om gebruikers al games te laten spelen die nog niet helemaal af zijn. 

In de vroege versie zijn een aantal levels, auto's en spelmodi beschikbaar. Deze worden uitgebreid via een aantal updates in de daaropvolgende maanden. Alle mensen die Carmageddon: Reincarnation via Kickstarter of Paypal hebben ondersteund met minimaal 15 dollar, krijgen de Early Access-versie en updates gratis.

Uiteindelijk moet Carmageddon: Reincarnation ook naar Playstation 4 en Xbox One komen. Er staan ook versies voor Linux en Mac in de planning.

Het nieuwste deel draait wederom om een combinatie van racen en zoveel mogelijk schade aanrichten. De allereerste Carmageddon kwam veelvuldig in het nieuws omdat spelers hierin voetgangers aan konden rijden en daarvoor bonuspunten kregen. Inmiddels is hiervan ook een iOS- en Android-versie verschenen.