UPC komt vanaf woensdag met vernieuwde abonnementen voor digitale telvisie en internet.

Met het nieuwe Alles-in-1 Power-abonnement heeft de gebruiker een internetsnelheid van 120 Mbps. Samen met 70 digitale en 15 HD-zenders kost het abonnement 50 euro per maand. 

Het oude Alles-in-1 Power abonnement kostte 57,50 euro per maand voor internet van 100 Mbps. De abonnementskosten gaan dus iets omlaag en de internetsnelheid omhoog.

Ook het basispakket verandert. Het goedkoopste abonnement krijgt nu internet van 50 Mbps in plaats van 30 Mbps voor 40 euro per maand, de kosten veranderen bij dit abonnement niet. Het abonnement biedt wel extra digitale en HD-zenders.

Het grootste pakket, Alles-in1-Extra-Power krijgt ook hogere internetsnelheid, van 100 Mbps naar 200 Mbps. Ook bij dit abonnement veranderen de kosten niet, maar worden er wel meer digitale en HD-zenders aangeboden.

De snelheden worden niet automatisch verhoogd voor bestaande klanten. Zij kunnen vanaf woensdag wel direct een nieuw jaarcontract afsluiten, om ook de nieuwe snelheden en prijzen te krijgen. 

Telefoonkosten zijn bij alle abonnementen inbegrepen. Op dit moment test UPC op diverse plekken internet met snelheden van 500 Mbps. Wanneeer deze in abonnementen worden opgenomen is nog niet bekend.