De pitch voor de slimme vibrator Vibease die werkt met een app heeft ruim acht keer zoveel geld opgehaald dan nodig was. De makers beloven dat gebruikers ook zelf fantasieën kunnen opnemen.

Vibease verscheen in juli op crowdfundingwebsite Indiegogo en wilde 15.000 dollar ophalen. Donderdag aan het eind van de campagne stond de teller op ruim 130.000 dollar.

De Vibease is een kleine en slimme vibrator die bestuurd kan worden met verschillende apps. Zo is het mogelijk een luisterboek af te spelen waarna de trillingen worden aangepast aan het verhaal. Omdat het doel zo fors overschreden is brengen de makers ook de mogelijkheid zelf verhalen op te nemen.

De partner kan dan bijvoorbeeld een erotisch verhaal inspreken en bepaalde trillingen toepassen. Het is zelfs mogelijk de fantasieën in een openbare digitale winkel met anderen te delen. De apps komen in september uit, nog voor de Vibease verkrijgbaar zal zijn. Tijdens de crowdfundingcampagne was de prijs voor de vibrator 69 dollar. Hij kan nu nog via de site van Vibease worden besteld voor 79 dollar.

Bekijk twee video's van hoe de Vibease precies werkt