LG heeft de komst van de Optimus G2 'bevestigd' in een video. Het Zuid-Koreaanse bedrijf houdt 7 augustus een persconferentie in New York.

In de video die maandagochtend online is verschenen toont LG verschillende plekken in New York waar constant de boodschap: "To me you are perfect. From G.." vermeld staat.

De letter G verwijst logischerwijs naar de smartphone serie Optimus G van het bedrijf. LG verkoopt nu al de Optimus G en G Pro. Bovendien maakte het bedrijf eerder al bekend dat de volgende Optimus-smartphone een Snapdragon 800-chip zal krijgen.

Daarmee hintte LG al op de komst van een nieuwe smartphone, maar met de video lijkt het ook zeker dat het om de G2 gaat en dat hij 7 augustus zal worden aangekondigd. LG sluit de video af met: Great 2 have you. Waarbij de G en de 2 groter zijn weergegeven dan de andere tekens.

Tevens stuurde LG dit weekend de officiële uitnodiging voor het evenement op 7 augustus. NUtech zal vanuit New York verslag doen van de persconferentie. Er zijn inmiddels ook al foto's van de Optimus G2 gelekt. De beelden tonen een heel dun toestel met smalle randen rond het scherm en opvallend genoeg zitten de  volumeknoppen op de achterkant van de telefoon.

Lees alvast onze review: Degelijke Optimus G Pro imponeert