Het lijkt inmiddels zeker dat HTC later dit jaar een One Mini en Max zal gaan lanceren. De toestellen worden vanuit verschillende kanten bevestigd.

De HTC One die eerder dit jaar uitgebracht werd, is een groot succes en zorgt voor een positieve trend bij HTC dat de afgelopen jaren veel last had van concurrentie met Apple en Samsung.

De fabrikant zou de One-lijn willen uitbreiden met een kleinere en grotere variant. De HTC One Mini en One Max zouden nog dit jaar op de markt worden gebracht. Van de kleinere Mini zijn inmiddels al foto's uitgelekt en donderdag doken nieuwe afbeeldingen op.

Van de HTC One Max zijn nog geen foto's verschenen, maar de verwachting is dat het ontwerp gelijk zal zijn aan dat van de andere twee One-toestellen.

In Duitsland zijn inmiddels ook interne documenten opgedoken van provider O2 waarop de Mini en Max worden bevestigd, zo meldt Mobiflip. Ook in Azië zijn diverse versie van de twee nieuwe toestellen in documenten te vinden. De toestellen zijn nog niet bevestigd door HTC, maar met de diverse lekken lijkt de komst van de HTC One Mini en Max zeker.

Bekijk een overzicht van de gelekte foto's en informatie

Lees onze review: HTC One beste smartphone van het moment