Google brengt de wereld in kaart door op alle mogelijke plekken panoramafoto's te schieten. Een overzicht van alle Street View-voertuigen die hier een handje bij helpen.

Het voertuig waar het allemaal mee begon. In mei 2007 reed de eerste Street View-auto rond waarbij de camera aan de bovenzijde panoramofoto's van 360 graden schoot. De laatste auto heeft 15 lenzen, bewegingssensors en lasers die 3d-data kunnen vastleggen door verschillende afstanden te meten. 

De fiets met drie wielen wordt gebruikt om de plekken waar je niet met een auto kunt komen vast te leggen. Denk aan smalle bergwegen, parken, universiteitscampussen en zelfs sportstadions. De trike wordt ook op een boot geplaatst om bijvoorbeeld de Rio Negro, de grootste zijrivier van de Amazone, in beeld te brengen.

De trolley wordt gebruikt om Street View naar musea te brengen. Google heeft de trolley ontwikkeld om door de smalle gangpaden van musea te navigeren en de sculpturen van alle mogelijke hoeken vast te leggen. De trolley wordt daarbij gewoon door een Google-medewerker geduwd.

Google begon in september vorig jaar met het beschikbaar maken van onderwaterbeelden. In een half jaar zijn zo'n 150.000 beelden verzameld. Per duiksessie legt de SVII-camera zo'n twee kilometer af en worden tussen de 3000 en 4000 foto's gemaakt. Het prijskaartje van de SVII is 50.000 dollar.

Nadat de trike voor Google een succes was, werd het idee van een sneeuwscooter snel de werkelijkheid. De sneeuwscooter wordt ook gebruikt om plaatsen vast te leggen waar je met de auto niet komt, zoals het wintersportgebied bij Whistler. De eerste Street View-sneeuwscooter werd grotendeels met duct tape bij elkaar gehouden.

De trekker is het ultieme voertuig om overal in de wereld te komen, want de Street View-camera wordt met een rugtas door mensen gedragen. Tijdens het lopen schiet de camera elke 2,5 een foto. De draagbaarheid van de trekker maakt het mogelijk om in de meest nauwe en smalle ruimtes te komen. Zo zijn de Galapagoseilanden en de hoogste wolkenkrabber ter wereld met de trekker vastgelegd. Google leent de trekker ook aan enthousiastelingen uit.