Google heeft ruim duizend nieuwe locaties toegevoegd aan Street View, waaronder vijftien Nederlandse plekken. Het gaat vooral om toeristische trekpleisters, historische plekken en sportstadions. 

De recent genomen panorama-foto's voor in Street View zijn afkomstig uit Europa, Zuid-Amerika, Singapore, de Verenigde Staten, Canada én Nederland.

Op de Nederlandse beelden zijn onder meer Safaripark Beekse Bergen, het Vondelpark en het stadion van FC Twente te zien. Bijzonder daarbij is dat het stadion en Beekse Bergen van binnen kunnen worden bekeken alsof de gebruiker er doorheen loopt.

Verder zijn onder meer de volgende locaties in Nederland toegevoegd: Aviodrome, Burgers Zoo, Dierenrijk, Duinrell, Ecodrome, Dierenpark Emmen, Fort aan den Hoek van Holland, High Tech Campsus Eindhoven, Maeslantkering, Safaripark Speelland en het Vondelpark.

Buitenland

Op Singapore heeft Google vooral stedelijke gebieden verder verkend. Zo is de Fullerton Heritage Promonade te bekijken en zijn beelden online gezet van de Singapore Zoo waarop ook daadwerkelijk dieren te zien zijn. In Europa gaat het om plekken in onder meer Spanje en Denemarken. Zo is de kathedraal van Sevilla te bekijken en kan je met een boot over de kanalen van Kopenhagen varen. 

Er zijn echter ook locaties van binnen te bekijken. In de Verenigde Staten heeft Google foto's gemaakt in het huis van Isaac Bell in Newport, Rhode Island en het Vermont State House waar 150 jaar lang debatten zijn gevoerd over wetgeving in Vermont.

In Zuid-Amerika is bijvoorbeeld het Vila Belmiro stadium van binnen te bekijken en kan bovendien rond the Basilica of the National Shrine of Our Lady Aparecida in Brazilië worden gelopen. Tot slot is in Zuid-Amerika ook het bekende Valle Nevada Resort te zien. Een van de populairste ski-resorts in Chili.

Eerder werden al de unieke Galapagoseilanden door Google vastgelegd en dook het bedrijf met speciale camera's naar koraalriffen om deze te fotograferen. 

In een blog linkt Google naar de belangrijkste locaties