Uitgever Ubisoft heeft tijdens zijn E3-persconferentie enkele nieuwe games onthuld, waaronder Just Dance 2014 en een nieuwe MMO genaamd Tom Clancy's The Division.

De uitgever toonde tijdens de persconferentie, die voorafgaat aan de E3-gamebeurs, zijn line-up voor de komende tijd. Ubisoft toonde hierbij twee muziekgames. Just Dance 2014 lanceert in oktober voor Wii U, Playstation 3, Xbox 360 en vermoedelijk later ook voor Xbox One en Playstation 4. In het spel kunnen tot zes spelers samen online dansen op de maat van verschillende soorten muziek.

Rocksmith 2014

De tweede muziekgame is Rocksmith 2014 Edition, een vervolg op de gitaargame waarmee je met een echte gitaar kunt spelen. Het nieuwe deel biedt ruimte voor spelers om vrij te jammen en hierbij zelf te kiezen wie welke rol op zich neemt. Ook moet de game het nog makkelijker maken om gitaar te leren spelen. Rocksmith 2014 Edition verschijnt in oktober van dit jaar.

Nieuwe Tom Clancy-game

Ubisoft kondigde verder ook Tom Clancy's The Division aan, een zogeheten massively multiplayer online role-playing shooter. Dit wil zeggen dat het spel zich online afspeelt met meerdere spelers, waarbij zij met elkaar kunnen communiceren en hun eigen personage kunnen ontwikkelen. Het verhaal vertelt over een wereld waarin een virus uitbreekt, en hoe de wereld hier mee omgaat naarmate de ziekte zich steeds verder verspreidt. 

De uitgever onthulde tot slot racegame The Crew en de interactieve televisieserie Rabbids Invasion. Laatsgenoemde verschijnt exclusief voor de Xbox One en laat kinderen terwijl ze kijken kleine spelletjes doen via de bewegingsgevoelige Kinect-camera.