Samsung heeft wederom per ongeluk nieuwe toestellen bevestigd. De komst van de Galaxy Note III, S4 Zoom, Tab 3 8.0 en Tab 3 10.1 lijkt zeker.

Verwijzingen naar de vier nieuwe toestellen werden gevonden op de Kazachse website van Samsung.

Eerder gebeurde al iets soortgelijks met de Galaxy S4 Mini die in de code van een website van Samsung opdook. Enkele weken later kondigde Samsung de telefoon officieel aan. Bekijk de foto's en specificaties.

Er gaan bovendien al langer geruchten over de Galaxy Note III die waarschijnlijk in september wordt onthuld. Het toestel krijgt mogelijk een flexibel scherm en aluminium behuizing, hoewel die geruchten onlangs ook tegengesproken zijn.

De verwachting is dat de Note er ongeveer hetzelfde uitziet als de Galaxy S4 en ook een 13 megapixel-camera krijgt. Het scherm zou uitkomen op 6 inch en de phablet moet uitgerust met een nieuwe versie van Android.

Ook de Galaxy Tab 3 zou een soortgelijk ontwerp krijgen. De 8 inch-versie zou verder een resolutie krijgen van 1280 bij 800 pixels en een dual core-processor van 1,5 GHz. Over de 10 inch-versie is nog weinig bekend. De tablets worden na de zomer verwacht.

Galaxy S4-lijn

Ook de S4 Zoom komt ook niet onverwacht. Er gaan al maanden geruchten over een uitbreiding van de Galaxy S4-lijn. Naast de al aangekondigde S4 Mini zou Samsung nog komen met een S4 Zoom en S4 Active. De Zoom zou beschikken over een heel goede camera en de Actice is water- en stofdicht. De S4 Active is inmiddels ook in een video opgedoken.