Een verdachte van de hack die in april 2011 het PlayStation Network platlegde, is veroordeeld tot een jaar huisarrest. Dit wegens het kapotmaken van zijn computers tijdens een onderzoek door de FBI.

De verdachte, de 23-jarige Amerikaan Todd M. Miller, zou al sinds 2008 in een groep hebben gezeten die het gemunt had op Sony's servers. Na de grootschalige hack in april 2011, die Sony dwong om zijn PlayStation Network een maand lang offline te halen, werd hij ondervraagd door de FBI.

Toen deze terugkeerde met een huiszoekingsbevel, bleek Miller zijn computers stuk te hebben geslagen en de harde schijven verwijderd te hebben. Het onderzoek naar zijn betrokkenheid werd daarna afgesloten wegens gebrek aan bewijs.

Rechter Peter C. Economus heeft nu besloten dat Miller een jaar huisarrest krijgt wegens het vernietigen van bewijsmateriaal. Ook krijgt hij een voorwaardelijke gevangenisstraf van drie jaar. Verder moet Miller een middelbare schooldiploma halen, ook al heeft hij inmiddels een full-time baan. Miller zegt zelf dat de rechter "hem niet meer terug zal zien".