De nieuwe LG G2 smartphone zet de nieuwe standaard: geen knoppen meer aan de zijkant waardoor de telefoon niet uit je handen glijdt tijdens het bellen. Met één knop – op de achterkant – heb je alles onder controle!

Het is je vast wel eens overkomen. Je bent aan het bellen en terwijl je het volume wilt instellen met de knoppen op de zijkant, glijdt de telefoon – bijna – uit je hand. LG’s nieuwe G2 smartphone rekent om te beginnen af met dit ongemak, maar heeft nog een dozijn andere redenen waarom hij je volgende mobiel gaat worden!

Uren en uren

Met de LG G2 hoef je je geen zorgen te maken dat je halverwege de dag onbereikbaar wordt voor telefoontjes, sms en Whatsapp. De SiO+ batterij met een lading van 3000 mAh heeft namelijk de langste adem van alle smartphones op de markt. Daarmee gaat hij elke dag net zo lang mee als jij, van de vroege ochtend tot de late avond.

En ook vermoeide ogen kunnen je aan het einde van de dag niet stoppen. De LG G2 heeft een Full HD (1080x1920) IPS display met heldere en scherpe kleuren. Zelfs de kleinste lettertjes blijven scherp en leesbaar door de hoge pixeldichtheid van 423ppi.

LG G2

Camera met beeldstabilisatie

Wie neemt er tegenwoordig nog een aparte camera mee als je telefoon over een betere beschikt? De LG G2 doet daar nog een schepje bovenop. De 13 megapixel camera met OIS (oftewel beeldstabilisatie) schiet scherp in iedere situatie. Door de hoge resolutie kan achteraf altijd een bijzonder detail in foto’s uitgesneden worden. En door de beeldstabilisator houdt de camera iedere foto scherp. Optical Image Stabilizer compenseert kleine trillingen of onscherpte.

Tjokvol opties

Natuurlijk heeft de LG G2 nog veel meer opties aan boord. Zo is er bijvoorbeeld de Guest Mode, waarmee je met een gerust hart je telefoon even aan iemand anders kunt geven. Al je persoonlijke zaken blijven privé.

Met Plug&Pop herkent de telefoon wat je aansluit – koptelefoon of usb-connector – en toont direct de bijpassend programma’s, muziek luisteren voor de headset bijvoorbeeld. Of wat te denken van QuickRemote, waarmee je al je apparatuur, van tv tot Blu-ray-speler en van home cinema tot hifi-systeem kunt bedienen. Heel handig!

Krachtig

Dat alles wordt gestuurd door de krachtige 2,2 GHz quad-core Snapdragon 800 processor. Het besturingssysteem is de nieuwste Android Jelly Bean 4.2.2. Uiteraard kun je met de LG G2 terecht op de nieuwe supersnelle 4G-datanetwerken van diverse providers.

One more thing

Oh, en nog één ding: de snelle beslisser krijgt er ook nog een LG Docking Speaker bij t.w.v. 199 euro.

Meer info op lg-g2.nl