Een plaatje zegt meer dan woorden. We tonen je maar wat graag onze favoriete screenshots zodat je meer dan alleen impressie krijgt van Grand Theft Auto V.

Vuurwerk

Drie hoofdrolspelers met één gezamenlijke passie: geld. En net als in de voorgaande delen van GTA gebeurt het verdienen van geld niet op een al te eerlijke manier. In Grand Theft Auto V zijn het o.a. banken en geldtransporten die het moeten ongelden. Bereid je dan ook voor op spectaculaire missies boordevol stuntwerk, rondvliegende kogels en verwoestende explosies.

Onze favoriete screenshots

Formaat telt

Twee dingen zullen tijdens het spelen van GTAV opvallen. Allereerst de enorme afmetingen van Los Santos en de gebieden er omheen. Hierdoor duurt het wel een tijdje voordat je als speler per auto aan de andere kant van de kaart bent. Daarnaast het feit dat er allerlei vliegmachines beschikbaar zijn die in ieder geval door de gestoorde ex-militair Trevor kunnen worden bediend.

Bolides

Als speler vergeet je bijna dat Grand Theft Auto zijn naam te danken heeft aan de vele oogverblindende wagens die in de game aanwezig zijn. Sommige zijn relatief eenvoudig te vinden, andere bolides zijn uiterst zeldzaam. De mooiste exemplaren wil je zeker aan je persoonlijke collectie toevoegen en verder personaliseren. Bij zo’n screenshot als deze begin je als autoliefhebber dan ook spontaan te watertanden.