Kieskeurig en NU.nl organiseren samen de Tech Awards voor de beste gadgets van 2015. De score van de objectieve reviews van NU.nl wordt gecombineerd met de consumentenreviews op Kieskeurig om zo betrouwbaar mogelijk de winnaars te bepalen.

Jij kan als lezer en gebruiker invloed hebben op wie er wint. NU.nl heeft in de categorieën Smartphone, Tablet, Smartwatch, Laptop, Tv en Game vijf genomineerden geselecteerd op basis van tests van de techredactie. 

Uit die tests komt een score. Dat cijfers telt uiteindelijk voor 50 procent mee bij het eindoordeel over de producten. De andere 50 procent komt van de gemiddelde beoordeling door consumenten op Kieskeurig. Geeft NU.nl product A een 9 en de consumenten op Kieskeurig een 7? Dan is het eindcijfer dus een 8.

Op deze manier is de uitslag zo betrouwbaar en obectjief mogelijk. Heb jij één of meer van de genomineerde producten in je bezit? Dan kan je een review achterlaten op Kieskeurig en zo bijdragen aan de einduitslag. Bovendien maak je kans op een JBL Xtreme speaker. Stuur daarvoor de url van jouw goedgekeurde review in een e-mail naar marketing@kieskeurig.nl.

Reviews achterlaten kan tot 22 januari 2016.