Syntus-Keolis zoekt 120 nieuwe medewerkers Service & Veiligheid om aan boord te gaan van onze treinen en bussen.

Ben jij servicegericht en gastvrij? Heb jij oog voor de situatie? En zoek je een afwisselende baan? Dan zoekt Syntus jou. Stap aan boord van onze treinen en bussen.

Het ene moment geef je reisadvies, het volgende moment heb je een gezellig gesprek tijdens het controleren van de vervoersbewijzen. Je bent letterlijk graag in beweging en beweegt je met plezier tussen de mensen.

Ook ben je alert, geconcentreerd en waakzaam. Jij doorziet een situatie snel, maar weet ook de rust te bewaren. Je bent een gastheer of gastvrouw in hart en nieren. Kortom, jij bent het warme welkom voor onze reizigers en bezorgt hen een prettige en veilige reis.

In de trein en op de bus

Syntus is voor haar nieuwe vervoersgebieden Almere (bus) en tussen Enschede en Zwolle (trein) vanaf 10 december 2017 op zoek naar zo’n 120 medewerkers Service & Veiligheid.

Oeps, geen BOA opleiding?

Dat is niet erg. Wanneer je beschikt over minimaal MBO niveau 3 dan bieden wij je de BOA OV opleiding (Domein 4) en daarna de overige trainingen die vereist zijn om medewerker Service & Veiligheid te worden.

Wat denk je? Zullen we kennismaken?

Vlieg dan snel naar syntus.nl/kennismaken voor meer informatie.