TMG Startups in zee met EasyGiven

TMG Startups, de incubator van mediabedrijf TMG, gaat aan de slag met startup EasyGiven. Het is het eerste bedrijf dat gecontracteerd is door de incubator.

EasyGiven is een online tool voor het gezamenlijk inzamelen van geld voor bijvoorbeeld een groepsgeschenk, bruidslijst of groepsreis. Het bedrijf bestaat twee jaar.

Oprichter Govert van Hasselt liep tegen problemen aan toen hij tegelijkertijd twee groepscadeaus aan het regelen was en vond dat dat anders moest kunnen.

In 2013 ging de bètaversie van EasyGiven live, waarna de startup met verschillende investeerders aan tafel zat. De keuze is op TMG Startups gevallen vanwege de snelheid, mediamogelijkheden en toegang tot specifieke kennis en ervaring.

Sinds half juli is EasyGiven ingetrokken bij TMG Startups in Amsterdam. Het plan is om na het optimaliseren van de bètaversie van de site de marketingactiviteiten verder uit te bouwen.

TMG maakte in april bekend een incubator voor startups te lanceren. De incubator hoopt voor het einde van het jaar tenminste vier tot vijf startups te contracteren, waarvan minimaal één innovatief journalistiek idee.

Startup helpt groot bedrijf innoveren

Lees meer over:

Startups

Startups
Startups buitelen over elkaar heen. Waar komt de schijnbaar onbedwingbare honger naar innovatie vandaan?

DBA

DBA
Dit moeten zzp'ers weten over de vervanger van de VAR.

NUwerk

Tip de redactie