MILAAN - In de Serie A zakt AS Roma almaar verder weg. Een van de tegenstanders van Ajax in de Champions League ging zondag met 2-1 onderuit bij Atalanta. Totti opende weliswaar de score in de negende minuut, maar Doni maakte gelijk en in de 86e minuut zorgde Tramezzani voor de 2-1.

Koploper in Italië is AC Milan, op drie punten gevolgd door Lazio Roma en Inter. Milan versloeg Piacenza (2-1) door goals van Pirlo en Rivaldo. Seedorf viel in de 16e minuut in voor Serginho, terwijl Tomasson in de 69e minuut het veld in kwam.

Lazio

Lazio blijft goed presteren, ondanks de financiële crisis. De Romeinen wonnen, mét Jaap Stam, met 2-1 van Udinese. Lopez en Fiore scoorden. Inter leed een dure nederlaag. Met 4-1 liefst verloor de ploeg van Perugia. Inter heeft een spitsenprobleem nu Crespo geblesseerd is. Trainer Cuper verwelkomt maandag Batistuta (AS Roma) als vervanger.

Juventus

Juventus kwam zondagavond via een zege bij Chievo (1-4) op een punt van Lazio en Inter. De achterstand op koploper Milan bedraagt voor de ploeg uit Turijn nog vier punten. Voor Juventus scoorden Trezeguet (3 keer) en Del Piero.