FC Eindhoven krijgt drie punten aftrek

EINDHOVEN - FC Eindhoven is door de KNVB bestraft met aftrek van drie wedstrijdpunten. De voetbalbond legde de straf op, omdat de Brabantse voetbalclub niet tijdig alle onderliggende stukken kon aanleveren over de financiële resultaten van het seizoen 2005-2006. Het beroep dat Eindhoven tegen de puntenaftrek indiende, is afgewezen. MVV maakte maandag bekend trainer Koolhof te ontslaan.

Het bestuur van Eindhoven vindt de strafmaat "buitensporig" en bekijkt nu of er andere beroepsmogelijkheden zijn. Eindhoven staat laatste in de Jupiler League met nu nog zeventien punten.

MVV

Jurrie Koolhof is maandag ontslagen bij MVV. Het bestuur van de Maastrichtse voetbalclub gaf aan onvoldoende vertrouwen te hebben in de trainer. MVV staat op de teleurstellende veertiende plaats in de Jupiler League.

"Ik heb mijn ontslag absoluut niet zien aankomen", reageerde Koolhof. "Achter de schermen waren we namelijk al bezig met de selectie van komend seizoen. Om 09.00 uur vanochtend werd ik verzocht me te melden bij voorzitter Joseph Goumans en algemeen adviseur Nico Jongen. Dan weet je wel hoe laat het is. Als belangrijkste argument noemden ze het uitblijven van prestaties."

Transfercarrousel Formule 1

Transfercarrousel Formule 1
Welke coureur rijdt waar in 2019? En wie zijn in beeld voor welk stoeltje in de koningsklasse?
Tip de redactie