MILAAN - Ronaldo heeft zijn eerste doelpunten gemaakt in het shirt van AC Milan. De van Real Madrid overgekomen Braziliaan scoorde twee keer in de met 4-3 gewonnen uitwedstrijd tegen Siena.

Ricardo Oliviera en Massimo Ambrosini maakten de andere twee doelpunten voor Milaan. Simone Vergassola en Massimo Maccarone (twee keer) maakten de treffers voor de thuisploeg.

Seedorf

Milan, dat zonder de geblesseerde Seedorf speelde, kwam zaterdagmiddag drie keer op voorsprong, maar zag Siena even zo vaak terugkomen. Nadat Ronaldo in de 81e minuut de stand op 3-2 had gebracht, maakte Maccarone in de 89e minuut gelijk. Ambrosini zorgde weer een minuut later voor de winnende treffer.

Bij Milan werd Christian Brocchi een kwartier voor tijd van het veld gestuurd.

Inter

Koploper Inter Milaan boekte dankzij een vroege treffer van Nicolas Andres Burdisso en 1-0 thuisoverwinning op Cagliari. De voorsprong op nummer twee AS Roma, dat met 1-0 onderuit ging bij Empoli, groeide naar veertien punten. AC Milan klimt naar de vijfde plaats. De achterstand op de nog ongeslagen stadsgenoot Inter bedraagt dertig punten.