AMSTERDAM - De crisis bij FC Barcelona tussen Samuel Eto'o en Ronaldinho lijkt in de kiem gesmoord. De ruzie tussen de twee sterspelers van de Catalaanse club is voorbij nadat de twee elkaar woensdag innig omhelsden tijdens de training.

Of Eto'o ook zijn excuses aan trainer Frank Rijkaard heeft gemaakt, is niet duidelijk. Eto'o en Ronaldinho legden hun verbale ruzie tijdens de training van woensdag bij op initiatief van Thiago Motta, meldt de Spaanse sportkrant Marca. Barcelona bericht op de eigen website dat de tweede training van deze week 'normaal is verlopen'.

Voor het begin van de oefensessie had de spelersgroep achter gesloten deuren overleg over de uitlatingen die de de speler uit Kameroen dinsdag in de media deed.

Opmerkingen

Eto'o zei dinsdag gekwetst te zijn door de opmerkingen die Rijkaard en Ronaldinho zondag na afloop van het met Racing Santander over hem maakten. De spits weigerde vijf minuten voor tijd in te vallen en zou daarmee het teambelang hebben geschaad. "Ronaldinho moet zelf eens wat meer aan zijn eigen ploeg denken", mopperde Eto'o die daarnaast Rijkaard 'een slecht persoon' noemde.

De spits ontbrak maandag op de training vanwege een kleine blessure en ontliep daarmee een confrontatie met zijn trainer en ploeggenoot.