AMSTERDAM - Barcelona kan zondag in de uitwedstrijd tegen Osasuna weer beschikken over Samuel Eto'o. De Kameroener is helemaal hersteld van de knieblessure die hij in september opliep tijdens het Champions League-duel met Werder Bremen. Eto'o was vorig seizoen met 26 doelpunten topscorer van Spanje.

Ook dit seizoen kende Eto'o een vliegende start. De Afrikaan maakte in vier competitieduels vier doelpunten. Barcelona kan de topschutter goed gebruiken.

Vooral de laatste weken laten de Catalanen steekjes vallen. De ploeg verloor onder meer de finale om de wereldbeker en liet in de laatste zes competitieduels negen punten liggen. Toch staat Barça nog altijd bovenaan in de Primera División. De voorsprong op Sevilla bedraagt één punt.

Ronaldinho

Tegen Osasuna kan trainer Frank Rijkaard geen beroep doen op die zijn Braziliaanse vedette Ronaldinho. De vleugelaanvaller liep woensdag in het met 1-0 verloren bekerduel tegen Real Zaragoza een enkel- en knieblessure op.

Beckham

Fabio Capello doet zaterdag in het competitieduel met Levante opnieuw geen beroep op middenvelder David Beckham. De Italiaanse trainer van Real Madrid maakte een maand geleden voor de laatste keer gebruik van de diensten van de 31-jarige Engelsman, die aan het einde van het seizoen naar Los Angeles Galaxy vertrekt.

De oefenmeester van de Madrileense club zei vorige maand na de bekendmaking van de geruchtmakende transfer Beckham niet meer op te stellen. Enige tijd later slikte de Italiaan die woorden weer in.