AMSTERDAM - Trust wordt de grote sponsor van Jos Verstappen. Vanavond om 18.00 uur geven Trust en Verstappen een persconferentie in het hoofdkantoor van het computerbedrijf in Dordrecht. Volgens het persbericht dat Trust verstuurde "is er zeer belangrijk nieuws te melden."

Ook de nieuwe teambaas van Verstappen zal bij de persconferentie aanwezig zijn. Dit is zo goed als zeker Minardi-teambaas Paul Stoddart. Stoddart kondigde eerder al aan dat naast Wilson een Nederlander aankomend seizoen rijdt voor het Minardi F1 Team. Christijan Albers was een gegadigde, maar moest afhaken nadat zijn sponsors en Stoddart niet tot een deal konden komen.

Verstappen-forum

Veel fans halen opgelucht adem. Op het Jos Verstappen-forum gaan de fans uit hun dak:"Snik, woorden schieten te kort! Weer een heel seizoen genieten van het beste launch control systeem denkbaar, Onze Jos. Een heel seizoen genieten van de spectaculaire, door velen voor onmogelijk gehouden inhaalacties. Het wordt me nu al te veel!", zo schrijft ene Tommes op het forum.

Ook 'Wiseguy' is erg blij: "Ik was vorige week bij de Chinees en op mijn fortune cookie stond: 'your patience will soon be rewarded'Dus nu eindelijk!!! We krijgen weer een interessant f1-seizoen in 2003! Verder houden de fans elk vliegtuig dat gaat landen op Rotterdam Airport goed in de gaten.

Klik hier voor een alternatief Verstappen-forum.

Debuut

In 1994 maakte Jos 'the Boss' zijn debuut in de formule 1. Verstappen kreeg een meerjarig contract bij Benetton. Verstappen zou eerst beginnen als testrijder. Toen Benetton-rijder, de Fin JJ Lehto, een zwaar ongeluk kreeg, kwam een stoeltje vrij bij de renstal en kon Verstappen de opengevallen plaats naast Michael Schumacher innemen.

In 2002 zijn ze de Nederlandse rijder nog niet vergeten. Na een jaar aan de kant te hebben gestaan, mag de Limburger weer zijn kunsten laten zien op het circuit.

/LINK
Verstappen.pagina.nl