EINDHOVEN - PSV hoopt deze week twee Zuid-Koreaanse internationals te presenteren. Het gaat om Ji-Sung Park (21) en Young-Pyo Lee (25). Allrounder Park kwam maandag in Eindhoven aan en ondergaat dinsdagochtend een medische keuring. Daarna wordt hij, bij een gunstige uitslag van de controle, in het Philips Stadion officieel voorgesteld.

Park tekent bij PSV een contract voor 3,5 jaar. Zijn landgenoot Lee wordt voor een half seizoen gehuurd van Anyang Cheetahs. Indien de linkermiddenvelder zich het komende halfjaar goed ontwikkelt, krijgt hij eveneens een meerjarig contract in Eindhoven. Beide spelers missen door de afwikkeling van een aantal formaliteiten waarschijnlijk nog wel het trainingskamp van PSV, komende week in Turkije.

"Per saldo kost het ons weinig tot niets"

"Zuid-Korea biedt ons unieke mogelijkheden, vooral door de goede naam die onze trainer Guus Hiddink daar heeft", liet voorzitter Harry van Raaij maandag tijdens de nieuwjaarsreceptie weten. "Deze twee aanwinsten hebben niet alleen specifieke voetbalkwaliteiten, maar hebben voor ons ook grote waarde op marketing- en commercieel gebied. Per saldo kost het ons weinig tot niets."