Voorzitter Real Madrid haalt hard uit

MADRID - Voorzitter Ramon Calderon heeft dinsdag keihard uitgehaald naar spelers en fans van Real Madrid. Calderon hield een speech voor studenten van de Villanueva University. Die was later op een nationaal radiostation te horen.

De preses verklaarde dat de Britse vedette David Beckham naar Los Angeles vertrekt om daar vooral een filmster te worden. "Geen enkele technische staf in de wereld wilde hem nog hebben, alleen die van Los Angeles Galaxy."

"In de selectie heerst ijdelheid en egoïsme. Ze denken allemaal dat ze supersterren zijn. Spelers van Real Madrid hoeven nooit voor iets te betalen. Jullie studenten hebben een opleiding en opvoeding, iets dat de spelers in zijn algemeenheid niet bezitten", aldus Calderon.

Capello

Real Madrid heeft besloten trainer Fabio Capello te beboeten voor zijn weinig vlijende gedrag richting twee fans van de voetbalclub. Hoe hoog de geldstraf wordt, is nog niet bekend.

"Om de boete te bepalen zal de staf de verklaring van de trainer meenemen en de excuses die hij voor het omstreden gebaar heeft aangeboden", liet de club dinsdag weten.

Middelvinger

Capello stak zondag na het duel tegen Real Zaragoza (winst met 1-0) een middelvinger op naar twee fans op de tribune achter de dugout.

"Vanaf de dag dat ik hier ben gekomen, hebben deze twee personen me continu beledigd. Dit keer gingen ze te ver", legde hij later uit. "Ik had het niet moeten doen", gaf de Italiaan daarna aan.

NUwerk

Tip de redactie