AMSTERDAM - David Beckham is bezig aan zijn laatste maanden bij Real Madrid. Dat zei technisch directeur Predrag Mijatovic tegenover Sky Italia. Het contract van de Engelse middenvelder zal niet worden verlengd.

Beckham mag de Koninklijke nu transfervrij verlaten. De middenvelder mocht dit seizoen van Fabio Capello maar negen keer beginnen in de basisopstelling. De 31-jarige voormalige international is in verband gebracht met verschillende Engelse en Amerikaanse clubs.

Real Madrid verloor zeven van de negen wedstrijden waarin Beckham meespeelde. Capello geeft de laatste tijd de voorkeur aan het Spaanse talent Jose Antonio Reyes. Ook Raul en Robinho staan boven Beckham in de pikorde voor de rechterflank.

Verbaasd

De woordvoerder van de speler, Simon Oliveira, reageerde verbaasd tegenover verslaggevers van de BBC. "Niemand heeft iets tegen ons gezegd" aldus de woordvoerder. "Volgens mij zijn we nog steeds in onderhandeling." Een week geleden verklaarde Oliveira nog tegenover BBC Sport dat Real Madrid Beckham een nieuw contract voor twee seizoenen had aangeboden.

Beckham verhuisde in de zomer van 2003 voor 37 miljoen euro van Manchester United naar Real Madrid. In de vier jaar die Beckham in Spaanse dienst speelde wist de Brit geen enkele prijs te bemachtigen.