AMSTERDAM - Vitantonio Liuzzi is niet onder de indruk van Sebastian Bourdais. De Fransman had begin deze maand, op het circuit van Jerez, een goede testserie. De Italiaanse nummer 1 van Toro Rosso zegt echter niets gezien te hebben dat hem zorgen baart.

Bekijk video

"Bourdais dacht waarschijnlijk iedereen wel even te kunnen vernederen. Maar over beide dagen was ik sneller, ook al was het maar met een klein verschil. Als ik trouwens geen problemen met de traction-control had, was het gat zelfs nog groter geweest", verklaart Liuzzi tegenover AutoSport.

Speed Sebastian Bourdais staat in de belangstellig van Toro Rosso nadat hij een indrukwekkende testserie had neergezet. De drievoudig Champ Car kampioen was sneller dan nummer twee Scott Speed en zat slechts een paar tienden achter Liuzzi. De Italiaan maakt zich echter geen zorgen over zijn toekomst bij het team. Toro Rosso moet voor het volgende seizoen nog beide rijders aanwijzen. "Ik heb een goed seizoen achter de rug en in mijn contract staat dat ik in de Formule 1 moet rijden. Maar bij Red Bull weet je het maar nooit", aldus Liuzzi.