Feyenoord presenteert nieuwe top

AMSTERDAM - Hans Blankert heeft zijn zoektocht naar een nieuwe Feyenoord-top afgerond. Dat meldt De Telegraaf donderdag. De voormalige voorzitter van de werkgeversorganisatie VNO-NCW presenteert donderdag het nieuwe commissariaat voor de Rotterdamse club. Onder hen bevindt zich ook het nieuwe boegbeeld, dat oud-voorzitter Jorien van den Herik moet vervangen.

De nieuwe raad van commissarissen van Feyenoord beslist op korte termijn of de leiding van de club moet worden uitgebreid met een algemeen directeur. Momenteel vormen Onno Jacobs (financiën en veiligheid) en Chris Woerts (commercie) de tweekoppige directie van de Rotterdammers.

Blankert informeert donderdag eerst de huidige commissarissen Willem Scholten en Sjaak Troost over de nieuwe organisatiestructuur. Daarna worden de directie van Feyenoord en vervolgens de media op de hoogte gebracht.

Van den Herik lag de laatste maanden van zijn voorzittersschap hevig onder vuur van het Feyenoord-legioen. Een deel van de supporters protesteerde voornamelijk tegen het vermeende technische en financiële wanbeleid van Feyenoord.

Transfercarrousel Formule 1

Transfercarrousel Formule 1
Welke coureur rijdt waar in 2019? En wie zijn in beeld voor welk stoeltje in de koningsklasse?
Tip de redactie