BARCELONA - Espanyol heeft in groep F van de UEFA-beker ook de vierde en laatste wedstrijd gewonnen. De Spanjaarden waren in het laatste groepsduel met 1-0 te sterk voor het Oostenrijkse Austria Wien. Aanvaller Walter Pandiani maakte in de tweede helft het doelpunt.

Espanyol, dat al zeker was van groepswinst, eindigde door de zege op twaalf punten. Ajax eindigde door de 3-0-zege in België als tweede met zeven punten. Zulte-Waregem werd derde met zes punten. Sparta Praag en Austria Wien zijn met respectievelijk vier en nul punten uitgeschakeld.

Blackburn

Blackburn Rovers is ten koste van AS Nancy als eerste geëindigd in groep E. Lucas Neilli maakte in de derde minuut van de blessuretijd de enige treffer tegen de Fransen: 1-0.

Blackburn verzamelde in vier duels tien punten. Nancy bleef steken op zeven, Feyenoord kwam door de zege op Wisla Krakow uit op vijf punten. Wisla Krakow en FC Basel zijn uitgeschakeld. Zij behaalden respectievelijk drie en twee punten.

Kalou

Paris Saint-Germain drong met dank aan oud-Feyenoorder Bonaventure Kalou door tot de derde ronde. Kalou scoorde na rust twee keer in de met 4-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen de Griekse groepswinnaar Panathinaikos. Pedro Pauleta maakte in de eerste helft de twee andere treffers.

Dankzij de overwinning eindigde Paris Saint-Germain als tweede in groep G. Hapoel Tel Aviv had aan een gelijkspel (1-1) tegen Mlade Boleslav genoeg om zich ook bij de eerste drie te scharen.