BARCELONA - FC Barcelona wacht dinsdagavond een pittig karwei in de Champions League. Het laatste groepsduel, thuis tegen het Duitse Werder Bremen, is bepalend voor de titelhouder die alleen gebaat is bij een overwinning.

Het belang van het duel is zo groot dat coach Frank Rijkaard zijn sterspeler Ronaldinho zaterdag rust gaf. Barcelona kwam zonder de Braziliaanse aanvaller niet verder dan een gelijkspel bij Levante.

Chelsea, koploper in groep A is al zeker van een plaats bij de beste zestien teams. Datzelfde geldt voor Bayern München dat met Internazionale strijdt om de eerste plaats in groep B.

PSV

Ook in groep C is alles al beslist. PSV, net als Liverpool geplaatst voor de volgende ronde, speelt daarom dinsdag in Eindhoven alleen voor de forse overwinningspremie tegen het Franse Bordeaux.

Coach Ronald Koeman spaart de Mexicaan Carlos Salcido die twee gele kaarten op zak heeft. In groep D voegt AS Roma zich met een gelijkspel thuis tegen Valencia bij de al geplaatste Spanjaarden. De Romeinen missen de geblesseerde Francesco Totti.