AMSTERDAM - Thierry Henry ontkent dat er onenigheid bestaat tussen hem en Arsenal-trainer Arsène Wenger. In de Britse media circuleert het verhaal dat Henry vrijdag woest de training verliet, nadat hij te horen had gekregen dat hij zaterdag niet zou meespelen tegen Tottenham Hotspur.

Bekijk video

"Ik was inderdaad kwaad, maar alleen omdat ik mijn ploeg niet kon helpen op het veld", stelt hij. "Het was moeilijk te accepteren. Maar ik ben zeker niet kwaad geworden op Wenger."

Nek

Henry was een week geleden vanwege een nekprobleem niet van de partij in de competitiewedstrijd tegen Bolton Wanderers. De afgelopen dagen bleek hij last te hebben van een spierblessure in zijn dij. De aanvoerder van de Gunners zit nu mogelijk drie maanden aan de kant omdat hij te lang met pijn doorspeelde. Hierdoor heeft Henry een zenuw beschadigd.

"Het zal enige tijd duren voor de pijn volledig is verdwenen", stelt de Fransman. "Ik heb dit jaar zo'n zestig wedstrijden gespeeld en nu zegt mijn lichaam 'stop'. Het is verstandig om hier naar te luisteren."