VALENCIA - In de Spaanse voetbalcompetitie heeft FC Barcelona zaterdagavond in Valencia met 1-1 gelijk gespeeld tegen Levante. Op een bar slechte grasmat werd het 1-1. Deco zette de landskampioen voor rust op voorsprong. In de 77e minuut maakte Alvaro gelijk.

FC Barcelona betaalde duur voor het niet opstellen van Ronaldinho. De Braziliaanse international werd gespaard in verband met de komende Champions Leaguewedstrijd tegen Werder Bremen van komende week.

De club van coach Frank Rijkaard kwam na de 1-1 bij Levante op 30 punten uit 13 duels. FC Sevilla kan zondag de koploper passeren met winst bij Espanyol in Barcelona. Real Madrid kan zondag met een zege thuis tegen Athletic Bilbao tot op één punt komen van de titelverdediger.

Valencia

FC Valencia, bij het begin van het seizoen titelpretendent, zakte zaterdag af naar de middenmoot door een verliesbeurt bij Huelva, 0-2. Aitor en Pongolle scoorden.

Atletico Madrid zegevierde zaterdag bij Betis Sevilla met 1-0 en klom naar de vierde plaats in het klassement. Galletti zorgde na een half uur in de eerste helft voor het winnende doelpunt. In de tweede helft miste zowel Edu als Fernando een strafschop voor Betis.