AMSTERDAM - Arjen Robben overweegt Chelsea te verlaten als hij dit seizoen niet vaker door trainer José Mourinho wordt opgesteld. "Als ik niet speel moet ik andere opties bekijken", verklaart de aanvaller in de zondag Engelse krant News Of The World. Chelsea zou de vleugelaanvaller Florent Malouda volgend seizoen willen aantrekken, waardoor Robben nog minder speelminuten verwacht.

Robben heeft van Chelsea de garantie gekregen dat hij deze voetbalkalender vaker in actie komt, stelt hij in News Of The World. "Ik wacht dus nog even rustig af. Er zijn hier spelers die veel geld krijgen om niets te doen, maar ik wil niet één van deze spelers worden. Daar ben ik veel te jong voor."

Chelsea zou de Franse landskampioen Olympique Lyon onlangs 22 miljoen euro geboden hebben om Florent Malouda volgend jaar naar Londen te halen. De Franse international is een goede vriend van Didier Drogba en zou graag met hem bij Chelsea willen samenspelen.

Robben stond deze zomer in de belangstelling van Real Madrid. De Madrilenen zouden de spits nog steeds graag willen inlijven.