AMSTERDAM - Bij Bayern München gaat men zich langzaamaan zorgen maken over het verloop van de competitie. De landskampioen verloor woensdag in eigen huis met 1-0 van Hannover 96. Het was de vierde nederlaag voor Bayern, dat op een teleurstellende vijfde plek staat in Bundesliga. "Zo kan het niet verder gaan", zegt middenvelder Mark van Bommel.

Van Bommel vindt dat het resultaat de komende tijd voorop moet staan, te beginnen met de uitwedstrijd zaterdag tegen Bayer Leverküsen. "We moeten zaterdag gewoon drie punten pakken", zegt hij. "Het maakt niet uit of we mooi of lelijk voetballen. Het beste is als we vier of vijf wedstrijden achter elkaar winnen."

De Limburger acht Bayern nog wel altijd in staat koploper Werder Bremen te achterhalen. "We staan weliswaar zes punten achter, maar er is nog niets verloren", zegt Van Bommel. Ook manager Uli Hoeness houdt vertrouwen in Bayern. "Bremen speelt goed, maar wij zullen zoals altijd weer bovenaan eindigen."

In de Champions League vergaat het de Beierse ploeg een stuk beter dan in de competitie. De ploeg heeft zich na vier wedstrijden al geplaatst voor de volgende ronde.