EINDHOVEN - Ronald Koeman heeft volop keuze nu vrijwel al zijn spelers fit zijn. Voor de wedstrijd tegen RKC Waalwijk heeft de trainer van PSV Diego Tardelli, Carlos Salcido en Jan Kromkamp weer opgenomen in zijn selectie. Salcido en Kromkamp ontbraken woensdag in het duel tegen Sparta wegens familieomstandigheden. Tardelli was gepasseerd.

Het betekent dat Eric Addo, Roy Beerens en Csaba Feher in Waalwijk een plaatsje moeten vinden op de tribune. Tardelli kreeg de afgelopen weken veel kritiek, maar tegen RKC krijgt hij van Koeman een nieuwe kans. "Ik hoop dat hij er iets van heeft opgestoken", aldus de oefenmeester. "Maar hij is nog een jonge speler en die moet je ook de kans geven."

Koeman wilde nog niet zeggen met welke verdediging hij zaterdagavond start. De afgelopen twee wedstrijden maakte de jonge Portugees Manuel da Costa een goede indruk. Nu Salcido en Kromkamp terug zijn, kan hij zijn plaats weer kwijtraken. "Daar ben ik nog niet uit", aldus Koeman. "Die beslissing neem ik later."

De enige afwezigen bij PSV zijn de langgeblesseerden John de Jong en Patrick Kluivert.