AMSTERDAM - Real Madrid wil dinsdagavond in het Champions League-duel met Steaua Boekarest de nare smaak wegspoelen die het heeft overgehouden aan de 1-0 competitienederlaag bij Getafe. "Dat was de slechtste wedstrijd die we ooit hebben gespeeld", vindt keeper Iker Casillas. "We moeten deze bladzijde omslaan en ons concentreren op Steaua."

Door het verlies tegen Getafe staat Madrid vijfde in de Spaanse competitie met vijf punten achterstand op Barcelona. Ook in de Champions League is er nog geen heersende rol weggelegd voor de sterrenformatie van Fabio Capello. Madrid staat tweede in groep E met drie punten uit twee wedstrijden. In Boekarest hoopt Capello dat puntenaantal te verdubbelen. "We weten waar het tegen Getafe is misgegaan", zegt hij. "Tegen Steaua mogen we niet meer dezelfde fouten maken."

Capello voerde na de wedstrijd tegen Getafe een langdurig gesprek met zijn selectie. "Dat was een belangrijk en noodzakelijk gesprek", legt de Italiaan uit. "We hebben over zaken gepraat die verbeterd moeten worden." Wat die zaken zijn, houdt Capello liever voor zichzelf.

Tegen Steaua, dat net als Madrid drie punten uit twee wedstrijden heeft, kan Madrid weer beschikken over verdedigers Sergio Ramos en Fabio Cannavaro. Ramos keert terug van een schorsing, terwijl Cannavaro is hersteld van een knieblessure. "Zij zijn heel belangrijk voor het team", zegt Capello.

Of Ruud van Nistelrooy in de basis begint bij Madrid is nog niet zeker. Capello maakt later dinsdag zijn opstelling bekend. De andere wedstrijd in poule E gaat tussen koploper Olympique Lyon en hekkensluiter Dynamo Kiev. Overige wedstrijden Champions League dinsdag:

Groep F:
Celtic - Benfica
Manchester United - FC Kopenhagen

Groep G:
CSKA Moskou - Arsenal
FC Porto - Hamburger SV

Groep H:
Lille - AEK Athene
Anderlecht - AC Milan