ZANDVOORT - Fans van Jos Verstappen die speciaal voor de Limburgse autocoureur een kaartje voor de A1GP-race in Zandvoort hebben gekocht kunnen hun geld terug krijgen. De organisatie van de A1GP heeft dit woensdag laten weten als reactie op de afmelding van Verstappen voor de wedstrijd van zondag.

Supporters die hun kaarten willen teruggeven, moeten dit vrijdag voor middernacht onder vermelding van hun referentienummer per e-mail laten weten: enquiries@a1gptb.com.

Het Circuit Park Zandvoort rekent zondag desondanks op volle tribunes. "We verwachten dat de meeste mensen toch wel zullen komen", aldus woordvoerder Dirk Buwalda. "Het blijft toch mooie autosport wat er te zien zal zijn. Natuurlijk heeft Jos een hoop fans. Dat zullen er nu misschien wat minder zijn maar hoeveel zal de tijd leren."

Buwalda wijst erop dat Verstappen pas in augustus zijn contract bij het team van Jan Lammers heeft verlengd. Daarvoor was ook nog niet zeker dat hij zou rijden. "Op dat moment waren er al heel veel kaarten verkocht".